Referenties

stephanie lacroix

In verwondering hoe Stéphanie op een zachte maar heldere en doortastende manier beweegt om alle puzzelstukjes te verzameld om de familieopstelling vorm te geven. Door haar natuurlijke en liefdevolle manier van vragen stellen en begeleiding, ontstaat een zeer veilige bedding waarin oude en diepgewortelde dynamieken zichtbaar worden gemaakt.

Zowel als vraaginbrenger en als representant, heb ik diepgaande, essentiële en zeer treffende inzichten mogen ontvangen. Het is een diep transformerend en helend proces waarin de magie duidelijk gevoeld maar ook aanschouwd kan worden.

Ontzettend dankbaar voor deze bijzondere, voedende en bevrijdende ervaring in mijn proces van zelfrealisatie. Dankjewel Stéphanie voor het inbrengen van jouw authentieke zelf. Dit sijpelt door in jouw manier van opstellen. Dit heeft voor mij de ervaring nog waardevoller gemaakt.

Sohbia Subhani

Stéphanie’s begeleiding voelt warm en tegelijkertijd straight to the point. Haar gevoel is haarscherp afgestemd en ze kan daarin veel stevigheid (door het geven van context) en helderheid (door het je zelf te laten voelen) bieden aan je als vraaginbrenger. Een absolute aanrader voor iedereen die wil werken met familieopstellingen, ongeacht veel of weinig ervaring.

Natída Lopez Adrados

Nadat ik nieuwsgierig was geworden door de vele verhalen die ik hoorde over familieopstellingen en de Fontein, heb ik mij als representant aangemeld voor een opstelling bij Stéphanie. Ik wist niet meer dan wat ik er over had gehoord en dat was gelukkig ook helemaal niet nodig om deze opstellingendag goed te kunnen meemaken en vooral ervaren. 

Dankzij de begeleiding en uitleg van Stéphanie werd ik helemaal meegenomen in de basis van familieopstellingen en de Fontein. Het was heel bijzonder om daarna tijdens de verschillende opstellingen te ervaren hoe het systeem dingen laat zien die je zelf niet kan bedenken. Als toeschouwer én als representant heb ik gezien en gevoeld wat ik niet kan uitleggen maar wat er wel voor heeft gezorgd dat ik dynamiek van mijn eigen familiesysteem beter kan begrijpen. Doordat de opstelling in een veilige en vertrouwde setting plaatsvind, maakt dat er een “vibe” ontstaat waardoor ik mij kan voorstellen dat je – als je dit heel spannend vindt -je veilig genoeg voelt om je te kunnen overgeven aan het systeem. 

Het is dankzij en door Stéphanie dat ik mij na deze dag heb aangemeld om ook een keer als vraaginbrenger deel te nemen aan een opstelling. Die ervaring was een echte openbaring voor mij. Ik weet zeker dat ik dat vaker ga doen om mijzelf meer inzicht te gunnen in waar ik sta en waarom ik doe zoals ik doe. 

Ik kan iedereen aanraden om een keer deel te nemen aan een opstellingendag. Je geeft jezelf op die manier inzicht in jouw familiesysteem en met dat inzicht krijg je handvatten om dagelijkse dynamieken in je leven (thuis, met vrienden, familie en/of op je werk) beter te begrijpen. Begrip waar je vervolgens mee aan de slag kan. Omdat Stéphanie zorgt voor een veilige, vertrouwde, begripvolle en geheel ontzorgde ervaring kan ik alleen maar aanmoedigen om je juist door haar te laten begeleiden in en bij deze indrukwekkende ervaring.

Victorine Huenges Wajer

Wow, zo zwaar dat ik mij voelde in de auto op weg naar deze opstellingendag, zo licht voel ik mij nu. Ik heb zelfs een lach op mijn gezicht. Ik kan nu écht mijn eigen leven leiden.
Stéphanie is warm en duidelijk tegelijk, waarbij ze dingen ook niet mooier maakt dan ze zijn. Geen poespas.

Susanne

Wow! Wat een bijzondere dag. Voor de eerste keer een familieopstelling mogen ervaren. Het overzicht zien in een systeem was mooi en helend. En dit ook te voelen was magisch. De begeleiding van Stéphanie was eerlijk en fijn. Dankjewel!

Anna

Toen ik voor het eerst bij jou kwam hikte ik echt tegen een burn-out aan, ik kon echt niet meer en had ik het gevoel en beleefde nog maar aan weinig dingen plezier. Jij liet mij inzien wat er op een diepere laag speelde. Het inzicht in mijn familiesysteem was heftig en gaf mij rust tegelijk. Sinds onze gesprekken ervaar ik meer lucht, ruimte en rust. Ik heb het gevoel alsof ik meer mijn leven mag leiden. Dankjewel voor wie je bent Stéphanie. Heel fijn hoe jij zonder te oordelen naast mij bleef staan. Dat gaf mij het vertrouwen dat ik op de goede weg was.

Esther van de Berg

In de afgelopen periode kwam ik zowel op privé vlak als ook op professioneel vlak regelmatig dezelfde patronen tegen. Ik kwam in contact met Stéphanie en tijdens onze gesprekken moedigde zij mij aan om te onderzoeken wat aan de patronen ten grondslag ligt. Vervolgens heb ik onder de zeer kundige en veilige begeleiding van Stéphanie het patroon aan de hand van een familieopstelling opgesteld. De opstelling is voor mij een onvergetelijke ervaring; het heeft me geleerd met compassie naar de situatie te kijken en vertrouwen te hebben in mijn eigen toekomst

Janique

Stéphanie is professioneel en warm tegelijk. Ze is down to earth en stelt je meteen op je gemak. Wat is het meest bijzonder vond, was het inzicht in mijn familiesysteem. En dat zoveel dingen waar ik in het dagelijkse leven last van heb, daarnaar te herleiden zijn. Nu weet ik dat dat er is, én hoe ik ermee kan omgaan. 

Carlijn

Dankjewel Stéphanie voor deze bijzondere ervaring. Ik voel me geschud en geheeld tegelijk.

Jolijn

De familieopstelling was enorm waardevol en met nieuwe inzichten. Wat ik direct ook weer mocht verwerken en loslaten. Stéphanie is een fijn en mooi mens waarbij veiligheid voorop staat. Stéphanie voelt snel aan waar wat nodig is, op het juiste moment.

Anita

Ik bleef maar vastlopen, ook na jarenlange coaching. De coaching bij Stéphanie gaf mij inzichten die ik nog niet eerder had ontdekt. Daar was ik zelf zeker niet bij gekomen, ik wist niet eens van het bestaan. Bij Stéphanie voelde ik mij veilig om diepe emoties toe te laten. Ik voel me bevrijd.

Noesjka

Tijdens een familieopstellingendag bij Stéphanie heb ik inzicht gekregen in mijn systeem. Ik heb los mogen laten wat niet meer nodig was, waardoor er ruimte kwam om naar de toekomst te kijken.

Hanneke

De opstellingendag heeft mij geraakt en verblijd. Je bent de juiste persoon om dit aan mensen door te geven.

Hera

via mail Anneke
via Linkedin

Bij Stéphanie voelde ik mij meteen veilig. Ze vindt niets gek en oordeelt niet, dat vond ik echt heel prettig. Ik was gewend om alles maar te rationaliseren en was mij eigenlijk helemaal niet bewust van hoe het eigenlijk ging met mijn lichaam. Ik wist niet eens hoe daarnaar te luisteren en dat dit mij daadwerkelijk wat te bieden had. Een familieopstelling durfde ik niet meteen aan (ik dacht dat je familie dan mee moest maar dat is helemaal niet zo bleek achteraf 😊), dus ben ik eerst als representant geweest. Daar ging een wereld voor mij open, het was magisch en realistisch tegelijkertijd. Mijn “eigen” familieopstelling heeft mij zo ontzettend veel gebracht, dat heeft jarenlange therapie mij niet kunnen brengen. Als ik dit dus eerder had geweten had het mij veel bespaard. Ik ben zo ontzettend  opgelucht dat ik dit heb mogen ontdekken en nu weet hoe een familiesysteem ook onbewust je gedrag kan beïnvloeden. Nu kan ik eindelijk verder. Het voelt echt enorm vrij. Ik ben je ontzettend dankbaar, Stéphanie.

Hannah Janssen

Mijn eerste ervaring met een opstellingendag was bij Stéphanie. Wat bijzonder.. Op een hele duidelijke manier leg je de dynamieken uit en laat je daarmee de systemische belasting zien.

Anne

Wat een bijzondere ervaring en mooie dag. Ik heb weer een nieuwe stap kunnen zetten in mijn proces.

José

Stéphanie is intuïtief heel sterk waardoor ze precies de juiste vragen. Echt een dikke aanrader als je van een diepgewortelde saboteur af wilt! 

Yara

Dankjewel voor de veilige bedding waarin ik op mocht schonen. Jouw begeleiding was duidelijk en geduldig, waardoor het echt voelde alsof alles er mocht zijn.

Merel

Ik doe veel energetisch werk, maar elke keer als ik weer zoiets ga doen, voel ik de spanning in mijn lichaam opkomen. Wat staat me te wachten, wat krijg ik deze keer te zien en hoe zal ik reageren…. Maar allemaal met één doel, groeien als persoon waardoor ik nog meer in mijn kracht kom te staan.

Het voelde volledig veilig om mijn verhaal te doen en vervolgens aan de slag te mogen gaan met mijn opstelling.

Heel mooi om dan zichtbaar te krijgen in mijn systeem wat er speelt. Het voelde als een heel verhelderend beeld, waarbij ik antwoorden kreeg op vragen waar ik al langer tegenaan liep. De manier waarop Stéphanie dit begeleid vond ik heel fijn en vertrouwd. Met haar kennis en kunde had ik het gevoel dat ik volledig kon vertrouwen op wat zij zichtbaar mocht maken. In één woord GEWELDIG! Heel dankbaar dat ik dit bij Stéphanie heb mogen doen. 

Anneke

Tijdens een familieopstellingendag bij Stéphanie heb ik inzicht gekregen in mijn systeem. Ik heb los mogen laten wat niet meer nodig was, waardoor er ruimte kwam om naar de toekomst te kijken.

Hanneke

Heel dankbaar hoe Stéphanie de tijd en ruimte geeft aan het moment en dat alles er mag zijn. Veilig en vertrouwd. Stéphanie heeft een heel zuivere, liefdevolle en zachte werkwijze.

Sushila

Stéphanie weet in een opstelling zuiver aan te voelen wat de hoofdzaken zijn en wat de bijzaken, waardoor heel helder wordt wat van jou is en wat van de ander.

Daniëlle

Ik heb eigenlijk nog nooit stilgestaan bij de dynamieken binnen mijn familie, maar merkte na het krijgen van mijn kindje hier steeds meer behoefte aan kreeg. 
Afgelopen zondag heb ik als vraaginbrenger deelgenomen aan een workshop familieopstellingen onder begeleiding van Stephanie. En wat een bijzondere dag was dat! Nu ik een aantal dagen later deze review schrijf merk ik nogmaals hoe waardevol ik deze dag vond. Stephanie is in staat om in een hele korte tijd een veilige sfeer te creëren onder de deelnemers. Hierdoor voelde ik mij snel op mij gemak en kon ik werken aan het krijgen van inzicht in mijn eigen familiesysteem en patronen. Stephanie is sensitief, professioneel en zeer respectvol. Voor mij staan de komende maanden in het teken van het verwerken van de eerste ervaring met familieopstellingen, maar over een tijdje volg ik zeer zeker een nieuwe workshop.’ 

Dorien van der Reijden

Ik wilde jou nog even bedanken voor een zeer waardevolle dag vorige week. Het was echt heel bijzonder en geeft veel verlichting. Ik heb eerder een opstelling gedaan (ergens anders) en vond het enorm prettig dat jij alles zo begrijpelijk uitlegt. Dat is echt een groot verschil. Ik kom snel weer.

Masja

In een veilige bedding begeleidde Stéphanie rustig en helder de opstelling van een ander en was ik representant. Ook als representant werd er iets zichtbaar voor mij. Dit werkt nu na in mijn leven en in mijn gezin van herkomst. Iets in mij voelt zich dankbaar naar mijn familie.

Noor

Mijn deelname als representant bij een familieopstelling bij Stéphanie heb ik echt als heel bijzonder ervaren. Door haar warme en betrokken houding weet Stéphanie ervoor te zorgen dat iedereen zich erg op zijn gemak voelt. Tijdens de opstellingen geeft ze een erg kundige interpretatie en duiding van hetgeen er gebeurt. Ze legt alles rustig en compleet uit, waardoor het goed te begrijpen is wat er allemaal gebeurt. Ik heb dit ervaren als echt, zuiver en heel betrokken. Ook vond ik de locatie en de lunch heel goed.

Marije

Wil jij jouw review achter laten?

Ik zou het enorm waarderen als jij jouw review wilt achterlaten. 

Jouw review wordt overigens niet automatisch op de website geplaatst.