Online workshop “Empower yourself”

Gun jij jezelf een mooier leven? Pak de regie over jouw leven en leid het leven dat JIJ wilt.

Deze online workshop zit boordevol concrete tips en praktische stappen die je meteen al kunt nemen op weg naar meer vrijheid, zingeving en flow. We duiken meteen de diepte in en je leert jezelf op een totaal andere manier kennen. En als je dat eenmaal hebt gedaan, kun je eindelijk de regie pakken en JOUW leven leven.

stephanie lacroix 11

Online workshop “Empower yourself”

Gun jij jezelf een mooier leven? Pak de regie over jouw leven en leid het leven dat JIJ wilt. 

Herken je dit?

je hebt soms het gevoel dat je jezelf een beetje kwijt bent, je weet soms gewoon niet zo goed waar je nu wel of niet blij van wordt en dat maakt weer onzeker, wie ben je nu echt?

je loopt vast in je werk, het lijkt wel alsof iedereen een spel speelt, na een bomvolle werkdag ga je met een leeg gevoel naar huis en heb je het idee dat je niets daadwerkelijk toevoegt aan de wereld

je hebt het gevoel dat er ‘meer’ is, dat er ook ‘meer’ in jou zit, maar komt daar op de een of andere manier niet echt bij;

je hebt moeite met grenzen stellen en ‘nee’ zeggen, voor je het weet heb je alweer ‘ja zal ik doen’ op een vraag geantwoord waar je dan ook meteen weer spijt van hebt, alleen durf je dat op dat moment niet te zeggen;

je vindt het lastig om keuzes te maken, zelfs het kiezen wat je vanavond zult gaan eten vind je vaak al een behoorlijke uitdaging;

je voelt je vaak onzeker en hebt continue een stemmetje in je hoofd dat in allerlei bewoordingen zegt dat je iets niet goed genoeg doet of dat je niet goed genoeg bent

je voelt je vaak gestresst en onrustig, voor je het weet is er weer een dag voorbij gevlogen waarin je echt duizend dingen hebt gedaan maar nog steeds heb je een onvoldaan gevoel

stephanie lacroix

“Your purpose in life is to find your purpose and give your whole heart and soul to it.”

– Buddha

stephanie lacroix
stephanie lacroix

Je bent hier niet voor niets. Waarschijnlijk voel je, net als de meeste van mijn cliënten, dat er méér in jou zit. Meer dan dat er nu uitkomt.

Meer rust.
Meer energie.
Meer vrijheid.
Meer flow.
Meer voldoening.

De realiteit is op dit moment anders. En je bent er klaar mee. Als je bedenkt dat je leven er over 5 of 10 jaar nog steeds hetzelfde uitziet, krijg je het benauwd. Daar wil je liever niet aan denken. Maar ondertussen is er alweer een jaar voorbij gevlogen en ben je nog steeds niet daar waar je wilt zijn. Daar waar je wel iets van voldoening voelt. Dat gevoel van leegte blijft en de vraag ´is dit het nou?’ komt steeds vaker op in je gedachten, zelfs toen je laatst promotie maakte op je werk of tijdens die opzich wel gezellige borrel met je collega’s. Je wilt je gewoon net wat gelukkiger voelen. Net iets meer voldoening ervaren. Zonder meteen alles overhoop te gooien. Zonder dat je daar urenlang voor in gesprek moet met een coach of therapeut.

Het frustreert je en je geduld is op. Je weet niet meer waar je op moet focussen, maar wilt ook niet opgeven. Je wilt nu het JUISTE doen.

Je wilt JOUW PAD volgen. Maar tot nu heb je dat pad nog niet gevonden.

Je zou zo graag ook dat gevoel van flow ervaren, weten wat jouw passie is (ook al vind je het woord ‘passie’ net zoals ik enorm cheesy). Je zou zo graag willen ontdekken wat jouw doel dan is in het leven en wat JIJ kan toevoegen aan de wereld. Je zou je zo graag eens voldaan willen voelen na een werkdag en het idee hebben dat je de wereld daadwerkelijk een stukje beter hebt gemaakt. Of op zijn minst iets positiefs hebt toegevoegd, zonder dat je daarvoor meteen een ander mens hoeft te worden of je hele leven overhoop moet gooien.

Tijd om regie te pakken. Over jouw leven. Op een manier die wél werkt.

Dit levert de online workshop “Empower yourself” jou op:

je weet en voelt wie je diep van binnen bent en wat je wilt, zowel op het gebied van werk, relaties en je vrije tijd

je hebt focus op JOUW doelen en kunt hier vanuit vertrouwen en rust naartoe werken

je kunt met gemak belangrijke keuzes maken én hier ook bij blijven, omdat je weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt die goed is voor jou

je weet moeitelozer grenzen te stellen op een manier die bij jou past en die ook duidelijk is voor een ander;

je gaat minder pleasen én gaat jezelf meer op de eerste plaats zetten

stephanie lacroix

Regie

stephanie lacroix

Energie

stephanie lacroix

Flow

Keuzes maken

Grenzen stellen

Wat houdt de workshop in?

Nadat jij jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen enkele minuten een mail waarmee je direct toegang krijgt tot de online leeromgeving. 

Je krijgt direct toegang tot mijn Online Academie met diverse video’s en opdrachten. Je kunt meteen concrete acties plannen en gaat stapsgewijs aan de slag om jouw doelen te bereiken.

Videomateriaal van >1,5 uur waarin jou alles vertel over hoe jij een krachtige en zelfverzekerde versie van jezelf wordt. Na het volgen van de workshop heb je een concreet antwoord op de volgende vragen: Wie ben ik eigenlijk? Wat vind ik nu echt belangrijk? Wat kan ik toevoegen in de wereld? Waar ben ik goed in? Wat wil ik nu écht? Welke keuzes moet ik maken? 

Diverse oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt. Je houdt dit bij in een online praktische en actiegericht werkdocument, zodat je meteen de juiste stappen kunt nemen.

Bonus: Meditatie om zelfverzekerd aan de slag te gaan met jouw missie

Bonus: Visualisatie over jouw plek in jouw familiesysteem 

stephanie lacroix 8
stephanie lacroix

Zij gingen je voor

Toen ik voor het eerst bij jou kwam hikte ik echt tegen een burn-out aan, ik kon echt niet meer had ik het gevoel en beleefde nog maar aan weinig dingen plezier. Jij liet mij inzien wat er op een diepere laag speelde. Sinds onze gesprekken ervaar ik meer lucht, ruimte en rust. Ik heb het gevoel alsof ik meer mijn leven mag leiden. En voel me daarin steeds wat zekerder. 

Esther van de Berg

Stéphanie gaf mij inzichten die ik zelf niet had kunnen bedenken. Het voelt echt als een last van mijn schouders. Ik mag nu MIJN leven leiden.

Nina Luijters

Ik bleef maar vastlopen, ook na jarenlange coaching. De coaching bij Stéphanie gaf mij inzichten die ik nog niet eerder had ontdekt. Daar was ik zelf zeker niet bij gekomen, ik wist niet eens van het bestaan. Bij Stéphanie voelde ik mij veilig om diepe emoties toe te laten. Ik voel me bevrijd.

Noesjka

stephanie lacroix 5

Nog even voorstellen..

Hi, mijn naam is Stéphanie en ik ben werkzaam als systemisch coach en familieopsteller. En daarbij kijk ik verder dan je gewend bent. Ik werk namelijk altijd op meerdere niveaus en kijk zowel naar wat je op een bewust niveau én onbewust niveau beïnvloedt. Daarbij geef ik jou inzicht in wat jij onbewust tegen jezelf zegt, naar welke emoties en blokkades er vastzitten in jouw lichaam en naar hoe jouw familiesysteem jou beinvloedt. Wat er op een onbewust niveau speelt, en waar jij (nu nog) geen zicht op hebt, is namelijk datgene wat jou elke dag voor een overgroot deel beïnvloedt. 
Ik ben ervan overtuigd dat als jij op een ander niveau jezelf kunt zien, je ook kunt ontdekken wat jouw innerlijke onbewuste obstakels zijn en juist ook waar wel jouw kracht en energie zit.
Het is dan ook mijn missie om mijn cliënten inzicht te geven in wat er op onbewust niveau speelt, zodat zij op basis hiervan hun eigen leven kunnen leven, vol plezier, voldoening, kracht, energie en vertrouwen. 

Daar waar jij nog niet hebt gekeken, ligt jouw volgende stap

Ook ik heb dit moeten leren. Net zoals jij waarschijnlijk, ben ik in een vrij rationele omgeving opgegroeid waar gesprekken voornamelijk gingen over praktische en dagelijkse bezigheden. En ik ben ook gewoon nog een heel nuchter mens. Leid een gelukkig en burgerlijk leventje met mijn fantastische man en heerlijke zoontjes (2017 en 2019). Heb gestudeerd en mijzelf lang vermaakt in de corporate wereld ofwel het bedrijfsleven op de Zuidas. Weet dus ook hoe het daar is. En ken ook een andere wereld. Een wereld waarin je wat verder kijkt dan wat er aan de oppervlakte is. Waar persoonlijke groei mogelijk is op een manier die bij jou past. Ook ik stond ooit op het punt waarop ik moe en overprikkeld was en mijn hoofd overliep van de negatieve gedachten. Ik wilde zo graag meer uit het leven halen, voelde aan alle kanten dat er meer in mij zat, dat dit niet mijn pad was, maar kwam er ook niet bij.

“Is dit het nou?” was de gedachte die vaak bij mij opkwam? Op papier alles voor elkaar maar het grote genieten bleef uit. Ik verlangde naar een leven waar ik simpelweg wat meer van kon genieten, met meer innerlijke rust, vertrouwen en gewoon ook energie en plezier.
Nu weet ik dat de enige rpute om daar te komen, om dat écht te bereiken,  de route naar binnen is. In jezelf zitten al antwoorden. En toen ik dat eenmaal doorhad, was ik niet te stoppen.

Veelgestelde vragen

Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je de link naar Online Academie binnen enkele minuten in jouw inbox. Je kunt dus meteen aan de slag.

Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst, ontvang je de link naar Online Academie binnen enkele minuten in jouw inbox. Je kunt dus meteen aan de slag.

De investering van deze training is normaalgesproken 97 euro incl btw, maar bied ik nu tijdelijk aan voor 47 euro incl. btw

Je houdt onbeperkt toegang tot deze training.

Dat kan natuurlijk, ook al heb ik het tot nu nog niet meegemaakt. Maar omdat ik wel overtuigd ben van de kwaliteit van deze training, bied ik een “niet goed, geld terug” garantie aan. Als je binnen 14 dagen aangeeft niet tevreden te zijn over deze training, krijg je je geld terug, je hoeft niets uit te leggen.

Stel deze gerust even via het contactformulier. Ik reageer op werkdagen binnen 48 uur, vaak ook eerder.