Gratis Masterclass

Bevrijd jezelf van blokkades en start met het leven van jouw leven


Is het nu eindelijk tijd voor jezelf? Ben jij klaar voor de volgende stap?

Wil je graag meer energie, rust en flow ervaren en wil je af van jouw belemmeringen en blokkades zodat je eindelijk JOUW leven kunt leven?

Meld je dan aan voor mijn gratis online masterclass en kom erachter hoe jij op onbewust niveau wordt beïnvloed. En ontdek hoe jij dit vóór je kunt laten werken, om uiteindelijk JOUW leven te leven.

Mijn masterclass zit boordevol concrete tips en praktische stappen die je meteen al kunt nemen op weg naar meer energie, rust en flow. Binnen 1 uur leer je een manier om met nieuwe ogen naar jezelf te kijken. En als je dat eenmaal hebt gedaan, gaat er een wereld voor je open.

jouw deelname is anoniem. Als je deelneemt, ben je voor andere deelnemers niet zichbaar

Je hebt het op zich goed voor elkaar, een goede baan, een dak boven je hoofd, fijne vrienden, kortom: best een leuk leven. Maar toch knaagt het.. Is dit het nou?


Iets in jou voelt dat er meer in zit. Dat er ook voor jou een 2.0 versie beschikbaar is. Een leven met meer plezier, ontspanning, flow, diepgang, rust…

Maar tot nu toe herken jij jezelf meer in onderstaande punten:

je voelt je vaak onrustig, zowel bij het afwerken van het zoveelste to do lijstje als “gewoon” onrustig in je hoofd, je voelt je vaak overprikkeld en moe;

je piekert veel en het stemmetje in je hoofd dat zegt dat je iets niet goed genoeg doet ratelt maar door;

je hebt het gevoel dat je jezelf af en toe een beetje kwijt bent en weet af en toe niet zo goed waar jij nu blij van wordt. Je ziet anderen grote stappen en keuzes maken en hebt het gevoel dat jijzelf nog achterblijft;

je vindt het moeilijk om grenzen te stellen en zegt vaak JA op dingen terwijl je daar achteraf dan weer spijt van hebt;

je mist de ‘flow’ in je leven, het is allemaal zo hard werken het lijkt wel alsof je altijd een beetje tegenwind hebt

Het lukt je niet om een partner te vinden of je mist de diepgang in jouw huidige (liefdes)relaties.

stephanie lacroix 14
stephanie lacroix

Heb jij een sterk verlangen om:

méér uit het leven te halen, om meer JOUW leven te leven, maar je weet alleen nog niet hoe

minder het gevoel te hebben dat je wordt geleefd, elke dag weer?

meer innerlijke rust en minder onrust en prikkels, ook tijdens je drukke sociale leven? 

Minder dat stemmetje in je hoofd dat alsmaar zegt dat je het niet goed doet? 

Niet langer jezelf wegcijferen en jezelf op nummer 1 zetten?

Eindelijk leven vanuit jouw eigen dromen in plaats vanuit de verwachtingen van anderen?

meer positiviteit en flow te ervaren, en minder zware gevoelens?

Ben je klaar met jezelf klein houden?

Dit is wat je in ongeveer 1-1,5 uur gaat leren: 

hoe jij in 5 stappen inzicht en invloed krijgt op jouw onbewuste zelf én hoe jij jouw bewustzijn kan vergroten;

hoe jouw lichaam jou vertelt waar jouw valkuilen en potentieel zitten én hoe je meer verbinding kunt maken met jouw lichaam;

hoe jij op dagelijkse basis meer rust en zelfvertrouwen kan ervaren én hoe je dit voor jezelf kan creëren op drukke momenten?

hoe enorm groot de impact van jouw familiesysteem is op jouw dagelijks leven én hoe jij deze krachten vóór jou kan laten werken

hoe jij kunt ontdekken waar jij nu werkelijk diep van binnen blij van wordt én hoe jij de stappen maakt naar het realiseren van jouw droomleven

stephanie lacroix 2
stephanie lacroix 1

Nog even voorstellen..

Hi, mijn naam is Stéphanie en ik ben werkzaam als systemisch coach en familieopsteller. En daarbij kijk ik verder dan je gewend bent. Ik werk namelijk altijd op meerdere niveaus en kijk zowel naar wat je op een bewust niveau én onbewust niveau beïnvloedt. Daarbij geef ik jou inzicht in wat jij onbewust tegen jezelf zegt, naar welke emoties en blokkades er vastzitten in jouw lichaam en naar hoe jouw familiesysteem jou beinvloedt. Wat er op een onbewust niveau speelt, en waar jij (nu nog) geen zicht op hebt, is namelijk datgene wat jou elke dag voor een overgroot deel beïnvloedt. 
Ik ben ervan overtuigd dat als jij op een ander niveau jezelf kunt zien, je ook kunt ontdekken wat jouw innerlijke onbewuste obstakels zijn en juist ook waar wel jouw kracht en energie zit.
Het is dan ook mijn missie om mijn cliënten inzicht te geven in wat er op onbewust niveau speelt, zodat zij op basis hiervan hun eigen leven kunnen leven, vol plezier, voldoening, kracht, energie en vertrouwen. 

Daar waar jij nog niet hebt gekeken, ligt jouw volgende stap

Ook ik heb dit moeten leren. Net zoals jij waarschijnlijk, ben ik in een vrij rationele omgeving opgegroeid waar gesprekken voornamelijk gingen over praktische en dagelijkse bezigheden. En ik ben ook gewoon nog een heel nuchter mens. Leid een gelukkig en burgerlijk leventje met mijn fantastische man en heerlijke zoontjes (2017 en 2019). Heb gestudeerd en mijzelf lang vermaakt in de corporate wereld ofwel het bedrijfsleven op de Zuidas. Weet dus ook hoe het daar is. En ken ook een andere wereld. Een wereld waarin je wat verder kijkt dan wat er aan de oppervlakte is. Waar persoonlijke groei mogelijk is op een manier die bij jou past. Ook ik stond ooit op het punt waarop ik moe en overprikkeld was en mijn hoofd overliep van de negatieve gedachten. Ik wilde zo graag meer uit het leven halen, voelde aan alle kanten dat er meer in mij zat, dat dit niet mijn pad was, maar kwam er ook niet bij.

“Is dit het nou?” was de gedachte die vaak bij mij opkwam? Op papier alles voor elkaar maar het grote genieten bleef uit. Ik verlangde naar een leven waar ik simpelweg wat meer van kon genieten, met meer innerlijke rust, vertrouwen en gewoon ook energie en plezier.
Nu weet ik dat de enige rpute om daar te komen, om dat écht te bereiken,  de route naar binnen is. In jezelf zitten al antwoorden. En toen ik dat eenmaal doorhad, was ik niet te stoppen.

Voor als je nog twijfelt omdat je:

gewoon niet weet of een online training iets voor mij is

je al zoveel hebt gedaan en gelezen dus niet weet of dit jou gaat helpen

al zo drukt bent en al moe wordt van nog iets op je to do list

Want dit klinkt toch allemaal te mooi om waar te zijn? Dit klinkt toch veel te makkelijk?

Dat snap ik helemaal. En wat ik ook weet is dat sommige dingen helemaal niet zo moeilijk of groots te hoeven zijn om je toch ontzettend veel te bieden.

Ik zou je willen uitnodigen om, als iets wat hier op deze pagina staat, jou ook maar heel even aan het denken heeft gezet of jou ook maar heel even heeft getriggerd om verder te lezen,  toch open te staan voor een nieuwe manier van kijken. En weet trouwens dat jouw deelname verder anoniem blijft. Je bent niet zichtbaar voor mij of andere deelnemers als je deelneemt aan de masterclass.

Als je altijd doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

Dus gun het jezelf en neem de tijd om eens op een andere manier naar jezelf te kijken en eerste, maar grote stap te maken naar de nieuwe versie van jouzelf!

Zij gingen je voor

Stéphanie gaf mij inzichten die ik zelf niet had kunnen bedenken. Het voelt echt als een last van mijn schouders. Ik mag nu MIJN leven leiden.

Nina de Wal

Stéphanie is professioneel en warm tegelijk. Ze is down to earth en stelt je meteen op je gemak. Wat is het meest bijzonder vond, was de kennis over mijn familiesysteem. En dat zoveel dingen waar ik in het dagelijkse leven last van heb, daarnaar te herleiden zijn. Nu weet ik dat dat er is, én hoe ik ermee kan omgaan.

Carlijn

Ik bleef maar vastlopen, ook na jarenlange coaching. De coaching bij Stéphanie gaf mij inzichten die ik nog niet eerder had ontdekt. Daar was ik zelf zeker niet bij gekomen, ik wist niet eens van het bestaan. Bij Stéphanie voelde ik mij veilig om diepe emoties toe te laten. Ik voel me bevrijd.

Noesjka