1:1 traject

Pak de regie over jouw eigen leven en ontdek:

wie je werkelijk bent

wat jou op een onbewust niveau tegenhoudt

hoe je dit mag verwerken en loslaten

wat je diep van binnen wilt

hoe je dit kunt realiseren

stephanie lacroix 13

1:1 traject

Pak de regie over jouw eigen leven en ontdek:

wie je werkelijk bent

wat jou op een onbewust niveau tegenhoudt

hoe je dit mag verwerken en loslaten

wat je diep van binnen wilt

hoe je dit kunt realiseren

Regie

Energie

Flow

Keuzes maken

Grenzen stellen

Het 1:1 traject is voor jou bedoeld als je dit herkent:

je voelt je vaak onzeker en hebt continue een stemmetje in je hoofd dat in allerlei bewoordingen zegt dat je iets niet goed genoeg doet of dat je niet goed genoeg bent

je hebt soms het gevoel dat je jezelf een beetje kwijt bent, je weet soms gewoon niet zo goed waar je nu wel of niet blij van wordt en dat maakt weer onzeker, wie ben je nu echt?

je hebt het gevoel dat er ‘meer’ is, dat er ook ‘meer’ in jou zit, maar komt daar op de een of andere manier niet echt bij

je relaties ‘stromen’ niet, je hebt moeite met het vinden van een relatie, of ervaart juist strubbelingen in het contact met je partner, vrienden of familie;

je hebt moeite met grenzen stellen en ‘nee’ zeggen, voor je het weet heb je alweer ‘ja zal ik doen’ op een vraag geantwoord waar je dan ook meteen weer spijt van hebt, alleen durf je dat op dat moment niet te zeggen;

ook heb je soms een onverklaarbaar gevoel van bijvoorbeeld onrust, zwaarte of schuld en wat je ook doet aan allerlei oefeningen, je komt er niet vanaf

Diep van binnen voel je dat meer in je hebt. Dat er meer in jou zit dan dat wat er nu uitkomt

Je leven heb je op zich prima op orde, dat is het niet. Je hebt een dak boven je hoofd, een goede baan, een fijn sociaal netwerk. Dat is allemaal geregeld.

Maar waarom voel je je dan nog steeds niet tevreden? voelt het dan nog steeds of elke dag het afwerken van een to do list is? Waarom blijft alles zo hard werken en lijkt het soms alsof je continue tegen de wind in moet fietsen? Je blijft nog steeds die leegte, zwaarte of spanning voelen in je lijf.

Je verlangt naar meer rust, voldoening en plezier in je leven

Je zou zo graag gewoon wat meer ontspannen willen voelen. Wat meer willen genieten van het gewone dagelijkse leven. Je wat meer tevreden voelen. En ook zeker over jezelf. Dat het goed genoeg is, dat je goed genoeg bent, gewoon om wie je bent. Meer rust ervaren, meer plezier in wat je doet, iets doen waar je écht blij van wordt. Misschien wel wat meer positieve impact willen maken op de wereld. Iets bijdragen. Meer verdieping in je relaties.

En dan zeg je soms ook weer tegen jezelf dat je tevreden moet zijn met wat je hebt. En dat het allemaal veel erger kan, je hebt het immers goed voor mekaar.

En toch.. als ik dan nu aan je zou vragen, hoe zou jij je voelen als jouw leven er over 5 jaar nog exact hetzelfde uit zou zien als dat jouw leven er nu uitziet? Dan is dit waarschijnlijk toch een heel pijnlijk inzicht voor je.

En dan besluit je dat je er klaar mee bent. Het mag gewoon anders. Je bent er klaar voor.

stephanie lacroix

“En de tijd brak aan dat het risico om in de knop te blijven, pijnlijker was dan het risico om tot bloei te komen. ”

– Anaïs Nin

stephanie lacroix 5
stephanie lacroix

Resultaat na een 1:1 traject:

Weet je ie je werkelijk bent, waar jij gelukkig van wordt, wat jou zeker maakt. Je weet hoe te handelen vanuit je ware zelf en je ware kracht en voelt je zelfverzekerd.

Je hebt hardnekkige patronen losgelaten, je kent de oorsprong van deze patronen én herkent ze ook wanneer ze eventueel weer bovenkomen. Ook dan weet je hoe je ze weer mag loslaten; 

Je hebt ervaren hoe het is om diepliggende emoties te voelen en ook weer los te laten. Je hebt een diepe connectie met jouw lichaam en weet nu ook hoe jouw lichaam als bron van informatie te zien. 

Je voelt meer rust en meer ontspanning én je weet hoe je deze weer kunt vinden mocht je het gevoel even zijn kwijtgeraakt in een stressvolle situatie

Het lukt je om op een natuurlijke manier grenzen te stellen die bij jou passen, zonder dat dit veel stress of gedoe oplevert

Je bent er klaar voor om JOUW leven te gaan leven en zult meer het gevoel van flow ervaren. 

Wat houdt een 1:1 traject bij mij in?

6 maanden lang intensieve coaching en begeleiding 

6 face to face sessies van 1,5 uur op een fijne locatie (omgeving Hilversum)

individuele familieopstellingen tijdens de coachingsessies

1x familieopstelling (vraaginbrenger)

1x familieopstelling (representant)

De mogelijkheid om onbeperkt vragen te stellen en contact met mij op te nemen, ik reageer op werkdagen altijd binnen 48 uur

Zij gingen je voor

Stéphanie is professioneel en warm tegelijk. Ze is down to earth en stelt je meteen op je gemak. Wat is het meest bijzonder vond, was de kennis over mijn familiesysteem. En dat zoveel dingen waar ik in het dagelijkse leven last van heb, daarnaar te herleiden zijn. Nu weet ik dat dat er is, én hoe ik ermee kan omgaan.

Carlijn

Stéphanie gaf mij inzichten die ik zelf niet had kunnen bedenken. Het voelt echt als een last van mijn schouders. Ik mag nu MIJN leven leiden.

Nina Luijters

Ik bleef maar vastlopen, ook na jarenlange coaching. De coaching bij Stéphanie gaf mij inzichten die ik nog niet eerder had ontdekt. Daar was ik zelf zeker niet bij gekomen, ik wist niet eens van het bestaan. Bij Stéphanie voelde ik mij veilig om diepe emoties toe te laten. Ik voel me bevrijd.

Noesjka

Nog even voorstellen..

Hi, mijn naam is Stéphanie en ik ben werkzaam als systemisch coach en familieopsteller. En daarbij kijk ik verder dan je gewend bent. Ik werk namelijk altijd op meerdere niveaus en kijk zowel naar wat je op een bewust niveau én onbewust niveau beïnvloedt. Daarbij geef ik jou inzicht in wat jij onbewust tegen jezelf zegt, naar welke emoties en blokkades er vastzitten in jouw lichaam en naar hoe jouw familiesysteem jou beinvloedt. Wat er op een onbewust niveau speelt, en waar jij (nu nog) geen zicht op hebt, is namelijk datgene wat jou elke dag voor een overgroot deel beïnvloedt. 
Ik ben ervan overtuigd dat als jij op een ander niveau jezelf kunt zien, je ook kunt ontdekken wat jouw innerlijke onbewuste obstakels zijn en juist ook waar wel jouw kracht en energie zit.
Het is dan ook mijn missie om mijn cliënten inzicht te geven in wat er op onbewust niveau speelt, zodat zij op basis hiervan hun eigen leven kunnen leven, vol plezier, voldoening, kracht, energie en vertrouwen. 

Daar waar jij nog niet hebt gekeken, ligt jouw volgende stap

Ook ik heb dit moeten leren. Net zoals jij waarschijnlijk, ben ik in een vrij rationele omgeving opgegroeid waar gesprekken voornamelijk gingen over praktische en dagelijkse bezigheden. En ik ben ook gewoon nog een heel nuchter mens. Leid een gelukkig en burgerlijk leventje met mijn fantastische man en heerlijke zoontjes (2017 en 2019). Heb gestudeerd en mijzelf lang vermaakt in de corporate wereld ofwel het bedrijfsleven op de Zuidas. Weet dus ook hoe het daar is. En ken ook een andere wereld. Een wereld waarin je wat verder kijkt dan wat er aan de oppervlakte is. Waar persoonlijke groei mogelijk is op een manier die bij jou past. Ook ik stond ooit op het punt waarop ik moe en overprikkeld was en mijn hoofd overliep van de negatieve gedachten. Ik wilde zo graag meer uit het leven halen, voelde aan alle kanten dat er meer in mij zat, dat dit niet mijn pad was, maar kwam er ook niet bij.

“Is dit het nou?” was de gedachte die vaak bij mij opkwam? Op papier alles voor elkaar maar het grote genieten bleef uit. Ik verlangde naar een leven waar ik simpelweg wat meer van kon genieten, met meer innerlijke rust, vertrouwen en gewoon ook energie en plezier.
Nu weet ik dat de enige rpute om daar te komen, om dat écht te bereiken,  de route naar binnen is. In jezelf zitten al antwoorden. En toen ik dat eenmaal doorhad, was ik niet te stoppen.

stephanie lacroix 1

Plan een kennismaking

Ben jij klaar om het leven te creëren dat jij echt wilt?
Als bovenstaande jou aanspreekt, plan dan een match call met mij in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw huidige situatie en bekijken we samen of een samenwerking passend is. Ook bekijken we dan of het 1:1 traject de juiste stap voor jou is.